Jo on mennyt mennyt vuosi,

menköhön tämäki vuosi

muien vuosien mukahan,

muien päivien perästä!

5.6.2018 Kesäretki Hollolaan. Aamukahvit joimme Pionissa ja Piirongissa. Tutustuimme Hollolan kirkkoon, Asta Pulkkisen ateljeehen ja Pian makasiiniin. Lounaan jälkeen näimme Pyhäniemen ja Messilän kartanot. Teimme ostoksia Naisten Pukutehtaan myymälässä.

18.11.2017 Suomi 100 vuotta kalevalaisessa tunnelmassa Kuusankoskitalossa

Elli Vainikan ohjaama lasten ja nuorten ryhmä esitti mietteitään ja katkelmia Kalevalasta. Tähettärien esitys "Louhen hymy" oli dramatisoitu Riikka Juvosen teoksesta. Eeva Puustjärvi kertoi tutkimuksestaan "Kalevalakorut kulttuuriperintömme tulkitsijoina". Kasareikka ja Karela tanssivat, soittivat ja lauloivat iloksemme. Yhdistyksen jäsenten kalevalakoruista oli koottu pienoisnäyttely.

Kevätretki Lappeenrantaan 28.5.2017

Vierailimme yhdesssä lappeenrantalaisten sisarten kanssa Galleria Täkyssä, jossa meille esiintyi Tähettäret, sekä Taitoshopissa. Nautimme iltapalaa Kehruuhuoneella, jossa meitä tervehti Sari Kaasinen laulaen ja soittaen. 

Kansallispukujen tuuletusta Kettumäen kansanpuistossa 5.8.2016. Iloinen pikniktapahtuma, jossa yhteislaulua, arvontaa ja pihaIeikkejä.

9.6.2016 Kesäretki Porvooseen

Tutustuimme Albert Edelfeltin ateljee-museoon Haikossa, minkä jälkeen nautimme lounaan Haikon kartanossa. Iltapäivällä vierailimme kansallisrunoilijamme J.L. Runebergin kotimuseossa. Ehdimme myös katsella Porvoon vanhan kaupungin nähtävyyksiä ja puoteja. Ennen kotimatkaa hankimme vielä makeita tuliaisia Brunbergin tehtaanmyymälästä.