TAPAHTUMAT

Iskemmä käen kätehen,
Sormet sormien lomahan,
Lauloaksemma hyviä,
Parahia pannaksemma,
Hyvän iltamme iloksi,
Päivän kuulun kunniaksi 

2024 teema on Sana sanasta tulevi

Tervetuloa mukaan toimintaan entiset ja uudet jäsenet!

Jäseneksi voit liittyä rekisteröidy-sivulla - ja saat pian postia sihteeriltämme!

27.2.2024 klo 17.30 on jäsenilta ja vuosikokous Kuusankosken Seurakuntakeskuksen kahviossa ja salissa, Maunukselantie 3. Pukeudu kansallis- tai kansanpukuusi, sillä vieraina on ukrainalaisia ja SPR:n kumppaneita, joille kerromme suomalaisesta kulttuurista ja pukuperinteestä. Jokainen voi kertoa oman pukunsa tarinan.

Vuosikokous jäsenille alkaa klo 19.00.


30.1.2024 klo 18.00 kokoonnumme Kuusankosken kirkon salissa, Valtakatu 24. Kirkkoherra Kimmo Ylikangas kertoo seurakunnan eri toimintamuodoista sekä luottamushenkilöiden tehtäväalueista. Suunnittelemme kevätkauden tapahtumia. Seurakunta tarjoaa kahvit.


Syyskauden 2023 tapahtumia

31.10.2023 vietettiin iloinen musiikkipitoinen ílta ukrainalaisten vieraiden kanssa. Haitaristi Liisa Salminen musisoi ja Pekka Penttilä ohjasi leikit ja tanssit. Tilaisuudessa oli mukana yhteistyökumppanimme SPR ja ukrainan kielen tulkki.  


Lauantaina 25.11.2023 syyskauden viimeisen eli marraskuun jäsenillan korvasi Utin Marttojen meille valmistama ja tarjoilema kekrilounas (25 €/hlö), Kuusankosken seurakuntatalon kahviossa. Lounaan jälkeen seurasi ohjelmaa, jonka lomassa juotiin jälkiruokakahvit. Ohjelmassa oli Lasse Lindbergin ja Tomi Sihvosen musisointia, Tähettärien runoesitys, Päivi Saleniuksen vetämä kilpailu vanhoista sananparsista ja yhteislaulua. Lopuksi pidettiin arpajaiset, jonka voittoina on mm. Liiton yhdistykselle lahjoittamia Kalevala-koruja ja muita palkintoja.

Seuraa sivujamme! 

Tulossa... 

26.3. tutustumme Myllykoskella Triadiin ja Reuna-kustantamoon.


Menneet tapahtumat löydät arkisto-sivulta!